Κατασκευή Ιστοσελίδων

Computer Key - Κατασκευή Ιστοσελίδων

    H Computer key, έχοντας αρκετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες. Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή. Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.

    Στη Computer Key, σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες από το 2013είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο που δώσαμε προτεραιότητα στις τεχνικές του responsive web design και του mobile first web design. Στην Computer Key βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας ώστε να είναι ορατές στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, μπορούμε σε διάστημα 1 εβδομάδας να κάνουμε ορατή την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Xτίζουμε συνεργασίες εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εδώ όταν μας χρειάζονται.Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Αφουγκραζόμενοι λοιπόν τις ανάγκες του μέσου επαγγελματία που θέλει να προωθήσει την επιχείρησή του στο διαδίκτυο σε μια εποχή που το ίντερνετ κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και η ψηφιοποίηση του τρόπου δουλειάς και διαφήμησης είναι μονόδρομος, σας προοσφέρουμε οικονομικά πακέτα για την κατασκευή ιστοσελίδων προσαρμωσμένα στις ανάγκες της μικρής, μεσαίας και μεγάλης επιχείρησης.

    Η Computer Key σας εγγυάται έναν άριστο και φιλικό προς όλα τα μεγέθη οθονών και όλων των τύπων συσκευών ιστότοπο που θα αναδείξει την επιχείρηση σας και θα αυξήσει τα κέρδη και την προβολή σας στο διαδύκτυο. Είμαστε σίγουροι πως όποιεις κι αν είναι οι ανάγκες σας μπορούμε να τις καλύψουμε και γι αυτό σας παρέχουμε 4 διαφορετικά πακέτα επιλογών για την κατασκευή του δικού σας εξατομικευμένου ιστοτόπου!

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Πακέτα

Basic

350€ + Φ.Π.Α

Advanced

450€ + Φ.Π.Α

Premium

600€ + Φ.Π.Α

Custom

800€ + Φ.Π.Α

Ενδιαφέρεστε κι εσείς για την κατασκευή ιστοσελίδων;

Έχετε αποφασίσει για κάποιο πακέτο για την κατασκευή ιστοσελίδων και είσαστε έτοιμοι να απογειώσετε την επιχείρησή σας ή θέλετε βοήθεια στην επιλογή της λύσης που σας ταιριάζει; Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!