Για εμάς

Το κλειδί της Τεχνολογίας

Η Computer Key

Η Computer Κey ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, κρίνουν απαραίτητη την επιλογή ευέλικτων λύσεων μηχανογράφησης, σχεδιασμένες βάση των αναγκών και των μοναδικών χαρακτηριστικών κάθε επιχείρησης αλλά και οργανισμού. Στόχος μας, η άρτια οργάνωση και η αυτοματοποίηση των λειτουργιών μίας επιχείρησης.
Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Computer Key σχεδιάζει προϊόντα και υλοποιεί λύσεις,  απευθυνόμενες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Γιατι να μας επιλέξετε ;

24 Χρόνια δίπλα σε κάθε επαγγελματία προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας.

Τα στελέχη της Computer key είναι στο πλάι σας για την ανάλυση των αναγκών κ την υλοποίηση των λύσεων που θ’ απαιτηθούν για την πλήρη κάλυψη τους.

Στην Computer Key λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το χαρακτήρα και τους σκοπούς της επιχείρησής σας και προσαρμόζουμε τη δουλειά μας στις απαιτήσεις σας.

Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται γύρω από τις ανάγκες του πελάτη και οι κινήσεις μας αποσκοπούν σε μια γόνιμη και αποδοτική συνεργασία μαζί σας, που θα επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πασχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς ώστε η επένδυση σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και σε καμία περίπτωση δε μειώνουμε το επίπεδο των προϊόντων μας για να πετύχουμε περισσότερες πωλήσεις.

Η φιλοσοφία μας μας προτάσσει να διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας, ενώ ταυτόχρονα να παράγουμε έργο υψηλών προδιαγραφών.

Το Τμήμα Υποστήριξης της Computer Key παραμένει δίπλα στους πελάτες της προσφέροντας άμεση τεχνική υποστήριξη και αποτελεσματικές λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Ικανότητες

Χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων
Web Desing
Ανάπτυξη Λογισμικού
Digital Marketing

Το όραμα μας

Οραματιζόμαστε ν’ αποτελούμε το ΚΛΕΙΔΙ για την υλοποίηση ουσιαστικών επιλογών με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται.

0

Ολοκληρωμένες

Κάθετες Λύσεις

0

Ευχαριστημένοι

Πελάτες

0

Συμβόλαια

Πελατών

0

Εγκαταστάσεις

Softone

Μας εμπιστεύονται

Μας έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες πελάτες, μερικοί απο αυτούς είναι